Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Čevlji za poroko

Izbira nevestinih čevlje je lahko naporna in dolga.

Prvo pravilo: poročni čevlji morajo biti zeloo udobni. V njih bo nevesta preživela polovico dneva - prehodila in preplesala. Ni nujno, da imajo nevestini čevlji visoko peto. Še posebaj, če nevesta ni vajena takih pet. Lahko je oblika balerink, z dodelanimi lepotnimi elementi.

 

Drugo pravilo: čevlji morajo biti skladni s stilom poroke in barvo. Danes ni več nujno, da so nevestini čevlji beli. Lahko so v barvi cvetja ali ostale dekoracije. Tako bodo čevlji bolj fotogenični in zanimivi za fotografa.

 

Lahko so zaprti ali odprti.

 

V stilu poroke.

 

Z dodatkom velike pentlje, cvetjem ali kristali.

 

Tretje pravilo: vreme. Čevlji naj bodo primerni letnemu časa, v katerem bo poroka. Kdo je rekel, da škornji niso za poroko? Več je vredno, da so nevestine noga suhe, kot pa mokrem, zaradi elegantnih salonarjev.

Nevesta se lahko čez dan večkrat preobuje. Za obred ponavadi obuje elegantnejše čevlje, za hojo, vožnjo in ples, pa nekoliko udobnejše.

Lahko so tudi športne copate, kot poročni čevlji.

 

V zadnjem času je zelo popularno fotografiranje podplatov s kratkimi sporočili.

 

Tako kot pri celostni podobi poroke, lahko eksperimentiraš tudi pri izbiri čevljev. Klasika bo počasi OUT!

 

Tekst: Urša Slapar, organizatorka porok

Foto: Pinterest

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje