Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna zgodba s šlajerjem

Šlajer - vsem znani beli drobni cvetki.

Že od nekdaj znana roža, ki so jo naše babice uporabljale v kombinaciji z rdečimi nagelni ali rdečimi vrtnicami.

Nikar ne bodimo tako staromodni. Opusti misel na rdeče vrtnice z šlajerjem. In se pograj samo z belimi cvetki.

Takšna dekoracija spada med retro oz. vintage dekoracijo. Preprosto, elegantno in poceni. Nikoli vama ne bo žal, če bosta izbrala šlajer, kot vodilni cvet za vajino poroko.
Poleg belega šlajerja obstaja šlajer jabolčno zelene barve in roza-vijoličen odtenek.

K šlajerju lahko kombinirate špage, steklovino, svečnike in sveče, materiale iz narave - kamenje,...

 

POROČNA VABILA

 

POROČNI ŠOPEK - enostaven in zgovoren. Lahko z dodatkom lepega svilenega traku, čipko, kristalčki ali broško. Prav tak naj bo tudi ženinov naprsni šopek. Ker je šlajer cenovno ugodna in terpežna roža imajo lahko takšen naprsni šopke vsi popvabljeni.

     

     

 

DEKORACIJA ZA V LASE - majhni in prožni cvetki, se bodo lepo podali v nevestine lase. Za deklice ali pa za nevesto vam v cvetličarni lahko spletejo venčke.

  

  

 

DEKORACIJA MIZ IN PROSTORA - majhni šoki na klopeh v cervi ali robovih stolov na civilnem obredu. Nekoliko večje šopke lahko pripravita v steklene kozarčke in z njimi dekorirata mize ali prostor. Lahko pa vama v cvetličarni pripravijo večje venčke. Na sredino pa vključita ptičje kletke.

    

    

   

 

 

POROČNA TORTA

 

 

Foto: zelimo.si in Pinterest.com

tekst: Urša Slapar, organizatorka porok

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje