Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
POROČNO DREVO

Slika vama bo za vedno ostala lep spomin na poroko.

Zadje čase je na porokah moderno imeti knjigo zahval - guestbook. Lepa gesta, ki vama bo za vedno ostala v lep spomin na vajin poročni dan in vajine svate.

A danes nekaj besed o sliki z drevesnim deblom.

Na večje platno, naslikajta deblo drevesa ali naj vama to naredi nekdo, ki zna lepo risati. Okrasita ga z 'vrezanima' inicijalkama vajinega imena v deblo. Na vejico lahko narišeta dva ptička ali gugalnico. V trgovini kupita blazinice z črnilom različnih barv. Platno z deblom na dan poroke postavita nekam na vidno. Na slikarsko stojalo ali kakšno mizo.Tako bodo vsi povabljeni skozi celoten večer nanj pisali želje in vtise iz poroke. Zraven pa kot svoj pečat še odtisnili svoj prstni odtis, ki bo izgledal, kot list na drevesu.

 

Če vama ni simpatična ideja o drevesu, pa na platno naslikajta vaju, ki v roki držita cel kup trakcov za balone, ki pa bodo odtisnjeni s prstom.

 

Ali pa naslikajta avto in trakove za balone, pava,...

 

Sliko lahko okvirita ali jo kar tako obesita na steno skupnega doma.

 

Foto: pinterest.com

Tekst: Urša Slapar, organizatorka porok

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje