Ponudba spletne trgovine
Domov Domov : Registriraj novega uporabnika
  FAQ FAQ  Preišči forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Registriraj novega uporabnika


Pravila foruma

Če se strinjaš s spodnjimi pogoji pritisni "Sprejmi", če pa se s pogoji ne strinjaš pritisni "Zavrni".

Preberi pravila foruma kot tudi pravni poduk spletne strani najina-poroka.com!

Administratorji in moderatorji tega foruma bodo po svojih najboljših močeh skušali sproti odstranjevati morebitna neprimerna sporočila. Nemogoče pa je pregledati vsa sporočila, zato se zavedaj, da sporočila na tem forumu izražajo mnenja in vidike posameznih avtorjev in ne administratorjev, moderatorjev ali webmasterjev (razen seveda njihovih lastnih sporočil) in zato za dejanja drugih ne morejo biti odgovorni. Objave, ki kršijo katerokoli od pravil foruma lahko popravimo, zapremo ali zbrišemo BREZ OPOZORILA IN RAZLAGE. Če boš pravila kršil, ti bomo sodelovanje v tem forumu prepovedali (ban). Če tvojo temo zapremo ali zbrišemo, ne nadleguj moderatorjev. Raje preberi še enkrat pravila.

Ne objavljaj sporočil, ki so žaljiva, zlonamerna, vulgarna, poniževalna, sovražna, grozilna, opolzka ali kakršnekoli vsebine, ki bi kršila kakršnokoli pravilo foruma, ali zakon v Sloveniji. Če tega ne boš upošteval, bo tvoje sodelovanje v tem forumu takoj in za vedno prekinjeno (tvoj internetni ponudnik pa bo o tem obveščen). IP naslov vseh sporočil se shranjuje. Webmaster, administrator, in moderatorji imajo pravico do odstranjevanja, popravljanja, premikanja, ali zapiranja kateregakoli sporočila, če se jim to zdi potrebno.

Ta forum uporablja piškotke (cookies), in skranjuje podatke tudi na tvoj računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki si jih vnesel ti, služijo samo čimvečjemu udobju ob prebiranju tega foruma. Tvoj email naslov potrebujemo samo za potrditev vnešenih podatkov in gesla (in za pošiljanje novih gesel v kolikor boš staro pozabil).

Oglaševanje

V kolikor si ponudnik storitev je oglaševanje zate prepovedano. Uredništvo spletnih strani lahko določi drugače, glede na posamezni primer uporabnika ali glede na sklenjeno sponzorsko pogodbo upravljalca spletnega portala.

Pri odločanju o dovoljenju ali zavrniti dovoljenja za oglaševalske vsebine ima upravljalec spletnega portala vse pravice pridržane, vključno s pravico onemogočiti določeno vsebino brez obrazložitve. PRIKRITO OGLAŠEVANJE IN OGLAŠEVANJE PREKO ZASEBNIH SPOROČIL VSEH PONUDNIKOV STORITEV JE STROGO PREPOVEDANO. V primeru, da ponudnik oglašuje na portalu brez plačila se le to smatra kot naročeno oglaševanje v višini 500 eur + ddv.

Z potrditvijo registracije se oglaševalec brezpogojno strinja z pogoji oglaševanja.

Če se boš izdajal za katerega od članov uredništva ali za kateregakoli drugega člana foruma, sledi takojšna prepoved sodelovanja v tem forumu (ban).


Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

Ta stran je bila izdelana v 0.000 sekunde.