Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
POROČNI SEJEM 10. in 11. oktober

OGROMNO IDEJ ZA BODOČA MLADOPOROČENCA

Poročni sejem, v gostilni pri Japu, bo gostil več kot 50 različnih ponudnikov poročnih storitev, kot so gostinci, poročne lokacije, fotografi, cvetličarji, dekoraterji, zlatarji, poročni saloni,itd. Bodoči mladoporočenci boste tako na enem mestu našli vse zamisli in ideje za poroko ter se srečali s strokovnjaki , ki vam bodo pomagali pričarati vaš poročni dan nepozaben.

Modna revija

Ob soju bakel bo v soboto ob 19:30 uri potekala modna revija, kjer bodo predstavljeni najnovejši poročni modni trendi. Predstavili se bodo oblikovalci in poročni saloni z svojo ponudbo poročnih oblek in modnih dodatkov za svečane priložnosti.

Bogate nagrade

Čakajo vas sladka presenečenja in bogate nagrade, kot so:

  • BREZPLAČNA IZPOSOJA VRHUNSKE  POROČNE OBLEKE
  • POROČNA TORTA PO IZBIRI
  • POROČNI ŠOPEK PO IZBIRI
  • MAKE UP NEVESTE

Nagradno žrebanje bo v nedeljo ob 15. uri.

 

Poročni sejem se bo začel v soboto. 10. oktobra in bo trajal do nedelje 11. oktobra. V soboto se bo dogajanje pričelo ob 10. uri in trajalo do 20. ure. V nedeljo pa boste lahko sejem obiskali med 10. in 17. uro. Sejem se bo odvijal v prostorih poročnega centra Pri Japu. Parkiranje je brezplačno na voljo vsem obiskovalcem.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje