Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
FOTO PRIKOLICA

Ko se bliža poroka, je v glavah mladoporočencev polno misli, opravkov in nalog. Še vedno pa je navkljub vsem izzivom ta čas izjemen in neponovljiv: pripravljata se na vajin najlepši dogodek v življenju.

Da vama ostanejo po poroki lepi spomini je pomembno, da imata na poroki tudi fotografa. Mogoče celo dva. Fotograf bo ujel tiste trenutke, ki so neponovljivi. Zgodijo se le enkrat, na samem obredu in si zaslužijo, da ostanejo za večno ujeti v fotografijo. Detajl iz poročne obleke, prstana, starše in stare starše, ki imajo orosene oči, otroke, ki jih ne zmoti igra sredi protokola... - to bo le vajina zgodba, ki vama bo vedno znova obujala lepe spomine na Tisti dan.

 

V zadnjem času so vedno bolj popularne fotokabine, ki dodatno popestrijo dogajanje na poroki. S fotografiranjem v fotokabini se na nek način zahvalite svatom, saj prejmejo fotografijo takoj – seveda z vašim oblikovanjem. Po drugi strani pa se tudi svatje pokažejo v veseli luči, ko si nadenejo rekvizite in se sproščeno in brez omejitev fotografirajo. V zelo redkih primerih je fotokabina nadomestilo za fotografa, saj nudi profesionalne slike. Zelo lepo darilo mladoporočencema je tudi album, ki nastane ob slikanju v fotokabini, saj tam svatje pripišejo svoje misli in želje. In nenazadnje: ker tehnologija to omogoča, se lahko takoj naredijo zahvalnice z vajino fotografijo tistega dne, ki se jih izroči svatom ob slovesu.

 

Zato je dobro, da vaše načrte za poročno fotografijo zaupate izbranemu fotografu. Ker pozna celoten »proces« in hkrati zna izkoristiti neponovljive priložnosti, ki jih nudi tisti dan, bo znal svetovati in pripraviti paket ujetih spominov, ki ga bosta gotovo vesela.

 

Sedaj pa je na voljo prav posebna »mobilna fotokabina«, ki je namenjena za fotografiranje na lokaciji zunaj: Fotoprikolica, v kateri se lahko vsi svatje fotografirajo saj nudi podobno zabavo, vendar kjerkoli želite – tudi tam, kjer ni elektrike. Primerna je tako za poroke na prostem, kot tudi za primere, ko na poroki ni dovolj prostora, oziroma želite pri fotografiranju v njej imeti mir in zasebnost. V tujini so take fotoprikolice ali vozila z vgrajeno fotokabino pravi hit, saj nudijo poseben retro prostor, ki daje fotografijam neprecenljivo »sceno«. Tehnologija v fotoprikolici omogoča tudi deljenje slik na socialna omrežja ali pošiljanje na email naslove. Seveda so natisnjene fotografije opremljene z ozadjem ali podobnim designom, kot je bil uporabljen na poročnih vabilih.

 

 

Do konca meseca oktobra je na voljo odlična priložnost za vse, ki razmišljate tako o poročni fotografiji, kot tudi fotokabini ali Fotoprikolici. Na spletni strani Adrifund (https://www.adrifund.com/project/view/77) je avtor Fotoprikolice pripravil nekaj nagrad za prispevke, da lahko dokonča Fotoprikolico in jo opremi v retro stilu. Na voljo so tako fotografiranja dogodkov, kar lahko izkoristite za poroko (dogovorite se z avtorjem direktno o podrobnostih), kot tudi za najem fotokabine in fotoprikolice, saj so cene zelo nizke! To velja le za čas kampanje, vnovčite pa jih lahko tudi kasneje, kar dogovorite direktno z njim. Avtor Fotoprikolice bo vesel vsakega prispevka in rezervacije, zato so cene storitev toliko nižje. V kolikor želite videti stil njegove poročne fotografije si oglejte foto.zrimsek.si, več o Fotoprikolici pa bo tudi na www.fotoprikolica.si.


 

Fotografija torej ostaja nepogrešljiv del vsake poroke, saj ujame neprecenljive trenutke, tiste detajle, ki vaju bodo spominjali na tisti dan še dolgo potem. Večen spomin, pa najsi je v albumu, na spletu ali v fotoknjigi.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje