Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Organizacija fantovščine

Organiziranje fantovščine zna biti naporno. Nanjo se je treba zelo dobro in skrbno pripraviti, saj se lahko praznovanje zaradi obilice alkohola kaj hitro prelevi v polom.

Kako se lotiti tega, če to delate prvič? Pripravili smo vam nekaj nasvetov, s pomočjo katerih bo vaša fantovščina najboljša!

 

 

  1. Koga povabiti na fantovščino?
Najprej od bodočega ženina pridobite podatek, koga si želi na svoji fantovščini oz. si pomagajte s seznamom povabljencev na poroko. V kolikor ženin potrebuje pomoč, naredita ta seznam skupaj.

 

  2. Sestava plana
Plan sestavite na podlagih svojih preferenc, hkrati pa seveda upoštevajte, da je namen fantovščine, da se ženin zabava. Kljub temu pa mu lahko tudi kako “ušpičite” in se nasmejete na njegov račun, zato izberite zabavne in sproščene aktivnosti.

 

  3. Rezervacija aktivnosti
Sestava samega plana je lahko zelo zahtevna, saj se morajo vsi udeleženci fantovščine z njim strinjati, zato je najbolje, da se organizacije fantovščine lotite vsaj 2-3 mesece prej.

 

  4. Katera destinacija?
Ena izmed glavnih faktorjev organizacije je vsekakor destinacija. Torej, katera je najboljša party destinacija, kjer boste praznovali njegovo zadnjo noro noč pred poroko? Najboljše je praznovanje doma, saj si s tem zmanjšate stroške prevoza in prenočišča. Ljubljana ima vse na enem mestu - od aktivnosti, do restavracij, lokalov in dobrih klubov. Če pa si želite čez mejo, pa je poleg Budimpešte in Bratislave vsekakor Praga vodilna destinacija.

 

  5. Zunanja pomoč
Na skoraj vseh destinacijah delujejo agencije, ki so specializirane za organizacijo celotne fantovščine ali pa samo njenega nočnega oz. dnevnega dela. Odločitev je povsem vaša, ali se boste organizacije lotili sami, ali pa jo prepustili izkušenim agentom, ki bodo poskrbeli za tekoč in brezskrben potek plana.

 

  6. Finance
Ko je plan sestavljen, povabljenci pa potrjeni, sledi oblikovanje finančni plan. Priporočljivo je, da se določeno količino denarja zbere vnaprej in ustvari skupni fond, iz katerega boste črpali ob seznanitvi s končnimi stroški.

 

  7. Zadnje priprave
Najbolje je, da približno teden dni pred fantovščino še enkrat pregledate celoten plan in preverite, če so vsi povabljenci izpolnili svoje zadolžitve. V takem primeru lahko katerokoli prej neopaženo pomanjkljivost ali napako odpravite še preden nastopi vaša nora noč oziroma teden. :)

Če potrebujete še kakšen nasvet ali idejo, obiščite AGENCIJA ZA FANTOVŠČINE

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje