Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
O portalu

Na kratko:
Spletni portal Najina Poroka je prvi in največji specializiran slovenski portal za bodoče mladoporočence. Portal je že s svojim nastankom leta 2004 korenito spremenil podobo slovenskega spletnega prostora. Portal ima izredno močno spletno skupnost, ki je objavila že več kot 145.000 sporočil na forumu in ima več kot 6.000 prijavljenih članov, ki čutijo veliko stopnjo zvestobe do portala. Spletno mesto Najina-poroka.com (NajPoroka.com in Poroka.org) mesečno dosega ok. 21.000 različnih uporabnikov (google analitika), kar ga uvršča med najbolj obiskane splecializirane slovenske spletne točke. Uporabniki si ogledajo povprečno 10.000 strani na dan – 30.000 strani na mesec. Portal svojim uporabnikom dnevno postreže s svežimi in ažurnimi novicami iz poročnega sveta, kulture, zabave in prostega časa.

V času akcije s statističnimi poročili oglaševalce obveščamo o odzivih uporabnikov na oglase in jim s strokovnimi nasveti pomagamo k doseganju željenih ciljev. Poleg standardih oblik spletnega oglaševanja smo odprti tudi za posebne kreativne rešitve in akcije.

Portal je v prvi vrsti namenjen vsem uporabnikom , ki se nameravajo poročiti in iščejo pristne informacije o določenih storitvah.

Portal NAJINA-POROKA je dosegljiv iz naslednjih domen:

www.najina-poroka.com
www.najina-poroka.net 
www.najnevesta.com 
www.najporoka.com 
www.najporoka.info
www.najporoka.net
www.najporoka.org
www.porocni-portal.com 
www.porocni-portal.si
www.sanjskaporoka.com
www.porocni-portal.net
 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje