Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Torbice in modni dodatki

TORBICE IN MODNI DODATKI

Torbice
Nevestina torbica naj bo majhna, elegantna in prefinjena. Barvno se mora ujemati s poročno obleko.Ponavadi je torbica kvadratne ali pravokotne oblike, lahko pa ima tudi obliko mošnje.V njej pa mora imeti nevesta najnujnejše stvari, ki bi ji lahko prišle prav na poročni dan. Če se nevesta odloči, da torbice ne bo imela, potem najnujše stvari za nevesto shrani njena priča.
Kaj bi naj imela nevesta v svoji torbici?
• Ogledalce, šminka, maskara za hitre popravke make-upa
• Papirnate robčke
• Lasnice in mini lak
• Pribor za šivanje, v primeru raztrganja obleke
• Obliži
• Aspirin, Lekadol ali kak drug analgetik
• Prozoren lak, če se raztrgajo nogavice
• Mint bonboni ali žvečilni gumi za bolj svež dah
• Deodorant ali parfum


Rokavice
Rokavice so modni dodatek, ki je lahko različnih dolžin: kratke, srednje dolge ali dolge. Kako dolge rokavice bomo uporabili, je odvisno od dolžine rokavov nevestine obleke. Dolge rokavice si lahko privoščijo neveste z lepimi, vitkimi rokami in oblekami s tankimi naramnicami ali brez njih. Gole kože med naramnicami in rokavicami mora biti vsaj za 10 cm.
Pri izbiri rokavic morate biti pozorne tudi na to, da le te morajo biti izdelane iz povsem enakega materijala in popolnoma enake barve ter z enakimi dodatki in okrasjem kot poročna obleka. Rokavice morajo skupaj z obleko tvoriti celoto.
Šali, štole, boe, čipkasti plašči
Ogrinjala so izvrsten modni dodatek. Poleti jih uporabljamo predvsem za zakritje golih ramen ali večjega dekolteja, predvsem pri cerkveni poroki, za kar so najbolj primerni šali ali štole. Štole morajo biti iz enakega materijala kot obleka, medtem ko so šali lahko iz tanjšega materijala. Boe so pa ogrinjala iz umetnega krzna ali perja, ki se uporabljajo v zimskem času, saj varujejo pred mrazom in delujejo zelo glamurozno. Čez poročno obleko pa lahko nevesta obleče čipkast plašček, bodisi samo pred cerkveno poroko ali pa, da ji je topleje. Čipkasti plaščki naredijo obleko bolj bogato in prav posebno.


Pajčolan ali klobuk
Ali se boste za svoj poročni dan odločile za pajčolan ali klobuk, ali pa samo za nežne okrasne lasnice ali morda le za cvetje, je povsem vaša izbira. Poskrbite le, da se bo videz ujemal kot celota in da se boste počutile lepe in samozavestne.
Če nasploh rade nosite klobuke, potem ni razloga, da bi se jim izognile na lastni poroki. S klobukom boste izgledale elegantne in samozavestne.
Večina nevest se pa odloči bodisi za pajčolan v kombinaciji s tiarami ali pa le za umetelno urejeno pričesko z okrasnimi lasnicami, svilenimi ali pravimi rožami. Pajčolan ponavadi sega do ramen ali do sredine hrbta, le redko je daljši ali pa dolg celo več metrov. Zelo lepo pristoji klasičnemu tipu neveste.

Ponudniki

Poročni atelje Beli cvet

naslov: Peske 1, 1236 Trzin
GSM: 040/345-248
spletna stran: http://www.belicvet.si
e-pošta: atelje.belicvet@gmail.com

Poročni atelje Beli cvet se s svojo ponudbo in storitvami trudi, da bi vam polepšal dan in vam izpolnil želje ali uresničil sanje glede vašega poročnega dne. ...

Europark d.o.o.


telefon: 02/ 320 82 10
spletna stran: www.europark.si
e-pošta: marketing@europark.si

Europark Maribor je največje in najsodobnejše nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji in eno največjih v ožjem srednjeevropskem prostoru. ...

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje