GOSTIŠČA IN CATERING

22 februarja, 2021

Izbira gostišča

Za izvedbo popolne poroke je poleg popolnega poročnega obreda potrebno organizirati tudi popolno poročno slavje v prijetnem ambientu ob dobri hrani in pijači, ustrežljivem in prijaznem osebju ter veselem vzdušju ob dobri glasbi. Izbiri gostišča morate nameniti veliko pozornosti, saj si ne želite, da bi vaš popoln dan pokvarilo premalo hrane, neokusna hrana ali neprijazno osebje. Posebno pozornost namenite tudi prostoru, saj le-ta naj bo dovolj velik, da svatje ne bodo med kosilom ali večerjo in plesom utesnjeni. Ne pozabite, da boste ravno največ časa na svoji poroki preživeli v gostišču. Preden se odločite za eno gostišče, pretehtajte več možnosti in se dogovorite za informativni obisk.

Pri izbiri gostišča bodite pozorni na naslednje zadeve:

• Kakšen je poročni jedilnik? V kolikšni meri lahko nanj vplivate sami? Kakšna je cena na osebo in/ali je vanj vključen tudi aperitiv ali kos poročne torte, seveda, če jo boste naročili v gostišču?
• Pozanimajte se kakšne so cene pijač in /ali morate plačati postrežnino ter koliko znaša, če boste imeli svoje vino?
•Dogovorite se za pokušino poročnega jedilnika in presodite ali se vam zdi postrežba dovolj strokovna in prijazna.
•Kakšen je prostor? Je dovolj velik za vaše število svatov? Premislite kje bi postavili glasbenike in kako bi ga okrasili. Pozanimajte se, če so vam pri okrasitvi proste roke.
•Ali je dovolj velik parkirni prostor?
•Ali omogočajo tudi prenočišča?
•Pogovorite se, kakšne pogrinjke in dekoracije si želite na mizah ter kakšna naj bo razporeditev miz.

V gostišču lahko sami poskrbite za okrasitev, napišete sedežni red ter okrasite pogrinjke, bodisi, da jim dodate nekaj vam priljubljenega cvetja ali ime svata. Lahko pa si daste izdelati jedilne liste, namenjene prav vaši poroki z ispisanim datumom, vajinima imenoma ter s celotnim poročnim menijem. To bo vsekakor vaš pogrinjek naredilo posebnega in unikatnega. Oglejte si naš primer takšnega jedilnika, ki ga je izdelalo podjetje Razvoj.Net.Zanimivosti in nasveti
» Catering
» Sedežni red
» Primer jedilnika

Najdite svoje "Naj gostišče, prenočišče... "

Seznam ponudnikov